duminică, 9 noiembrie 2014

SUNTEM ALTFEL

Mă conving pe zi ce trece că suntem altfel. Până de curând am crezut că românii s-au pierdut pe ei înşişi, că am devenit un popor de manelişti şi de spectacole ieftine la tv. Când toate televiziunile flutură şi strigă cât le ţine gura ce audienţe minunate fac ele cu mizeria umană, ce să mai zici,  dar sigur că sunt "audienţe " muncite din greu de tv şi de multe ori vezi că toate televiziunile se laudă că sunt toate pe primul loc....sigur că locurile următoare rămân goale. Dar nu mai contează, eu oricum mă uit la tv. Nici nu am cum sa fac altfel. Dar de curând mă ocup de un proiect special. ART TIME, un magazin de creaţie, un loc special situat pe stradă cu "cântec" pe Popa Nan.

Aici regăseşti liniştea, spaţiul unde te refugiezi din calea realităţii, aici înveţi un alt tip de socializare, într-un cuvânt, 
TE REGĂSEŞTI.M-am gândit că trebuie să înlesnesc o cale de a ajunge la uşor la ART TIME.
Aşa că ascultaţi Bucureşti fm, pe 98,3  iar de miercuri până vineri în emisiunea "Pauza de Prânz" realizată de Mihaela Ioniţă se poate câştiga la conursul care vă duce direct la ART TIME . 
Bucurestifm is brodcasting the Art of Living. Ocupă-ţi timpul liber cu pasiune...Miercuri, joi si vineri, la 12.45 , It"s Art time pe 98,3 fm.Participi la concurs pe 98,3fm si câstigi o seara creativa in Arttime.
Noi iti dăm ustensilele tu aduci pasiunea.
Pentru o documentare vă ofer şi adresele lor

http://www.ceramictime.ro/ 

https://ro-ro.facebook.com/Arttimeatelier.
 Şi am avut o mare supriză. Oamenii chiar vor să ajungă într-un
astfel de loc. Aşa că sună, intră
în direct şi răspund la întrebarea moderatorului.
 Vă ofer mai jos câteva fotografii cu cei care vin şi lucrează. În rest totul depinde de dvs.
Ca să ajungeţi la ART TIME ascultaţi Bucureşti fm, emisiunea Pauza de Prânz, cu Mihaela Ioniţă, miercuri, joi şi vineri de la 12,45.

POFTIŢI LA ART TIME.
CHIAR SUNTEM ALTFEL!
ŞI E BINE!!!