vineri, 24 octombrie 2014

ROMÂNIA NORMALĂ


Poate părea o glumă, dar este adevărat. 
Seara trecuta, pe 23 octombrie am trătit, pentru câteva ore starea de normalitate în România. Aproape că și uitasem în ce perioadă mă aflu. 
Am participat la GALA FORBES 500 AWARDS-CINE SUNT PERFORMERII ANULUI 2014, dedicat mediului de business.
 Am plecat de acasă, puternic împovărată de ceea ce vedeam la televiziuni. Am ajuns la eveniment și mi-a revenit starea de normalitate și mai ales speranța, că în ciuda unei epoci murdărită de mediul politic de la noi, totuși există o forță infailibilă care împinge România mai departe. Picior de politician nu a fost acolo, demn de laudă pentru organizatori. A fost acolo doar mediul de business de la noi, reprezentanții celor  care susțin economia țării și care produc și inovează mereu. Evenimentul organizat de publicația Forbes Romania este un puternic semnal câtre ceea ce românii treuie să meargă, câtre civilizație. Creativitate, pragmatism, viziune și mai cu seamă multă muncă și determinare sunt coorodonatele esențiale pentru fiecare în parte, după ce petrececi o seară în compania acestor oameni. Felicitări lui Ionuț Bonoiu, redactorul șef al punlicației Forbes și Dianei Florina Cosmin, redactor ș Forbes Life.

Vă rog să citiți Forbes ș toate celelalate produse ale lor, o lecție de  jurnalism adevărat. Vă rog să citiți aceste publicații pentru  a avea o radiografie curată unde suntem și mai ales spre ce ar trebui să ne îndreptăm ca națiune europeană.