marți, 14 octombrie 2014

ART TIME


SE POATE ŞI ALTFEL.

Evident că se poate şi altfel să vă petreceţi timpul liber. În definitiv, viaţa nu înseamnă doar week-endu-ul la mall, la cinema, la teatru sau o plimbare în parc. Dacă nu fugiţi departe de Bucureşti, în natură atunci evadaţi din oraş, chiar în inima oraşului. Din acel spaţiu, privind capitala, oraşul pare ceva mai frumos. Pentru că în acest spaţiu totul este frumos. Dacă noi nu mai reuşim să-l vedem asta nu înseamnă că el, FRUMOSUL nu există. Doar ne aşteaptă să lepădăm din spate desaga stresului şi să învăţăm, din nou de la capăt să-l căutăm, să-l modelăm.
Spaţiul pe care vi-l propun se numeşte ART TIME, ATELIER DE CREAŢIE. Aici, de marţi până vineri de la 10,00 la 18,30 şi sâmbăta de la 11,00 la 19,30 sunteţi aşteptaţi la o lecţie de olărit, de pictat ceramica…la o întoarcere spre tradiţie şi artă. Vă mai amintiţi cum în copilărie ne murdăream mâinile cu tempera, de toate culorile apoi lăsam urme pe hârtii, spre bucuria noastră acestea căpătând forme din cele mai bizare? Nu cred că aţi uitat. Atunci, vă invit să ne murdărim din nou cu toate culorile universului şi să ne făurim propriul nostru obiect din ceramică. Intraţi în universul ART TIME Atelier de Creaţie pe http://www.ceramictime.ro/ Şi pe https://ro-ro.facebook.com/Arttimeatelier.

La ART TIME se ajunge foarte uşor. Ascultaţi Bucureşti fm, iar de miercuri până vineri în emisiunea ….Bucurestifm is brodcasting the Art of Living. Ocupă-ţi timpul liber cu pasiune...Miercuri, joi si vineri, la 12.45 , It"s Art time pe 98,3 fm.Participi la concurs pe 98,3fm si câstigi o seara creativa in Arttime.Noi iti dăm ustensilele tu aduci pasiunea.

Colorează Timpul.

Modelează Viaţa.